Avaamme ovet 2.9 klo: 16.00

Halutessasi voit varata pöydän jo ennakkoon
info@lutakonnurkka.fi tai 045-6339968

BISTRO

Nurkan keittiön päätähtenä on joka päivä käsityö, sen hetkiset tuoreet ja parhaat raaka-aineet ja juomat. Hyvän ruoan resepti on yksinkertainen: Ole rehellinen raaka-aineelle ja itsellesi. Varsinaista pysyvää menua meiltä ei löydy. Me teemme ruokaa niistä raaka-aineista, jotka ovat parhaimmillaan juuri sinä päivänä. Näin syntyy makumaailma, jonka luokse haluat palata aina uudelleen ja uudelleen.

NURKAN TAKANA

Lutakon Nurkka sijaitsee kirjaimellisesti nurkassa: vuonna 1951 rakennetun vanhan leipomon, nykyisin yhden suomen parhaan rock-klubin alakerrassa.

Eeva-Maijalla ja Joonaksella on molemmilla pitkät suhteet tähän punaiseen tiilitaloon, joten yhteistyön aloittaminen tästä rakennuksesta oli enemmän kuin luonnollista.

Eeva-Maijan intohimo yhdistää laadukas juoma ja palvelu Joonaksen kunnianhimoiseen näkemykseen ruoasta luo upean kokonaisvaltaisen ja rennon palvelun juuri sinulle. Yhdessä me olemme sitä mieltä, että hyvässä ruoassa ja juomassa ei ole oikopolkuja. Alle 50-paikkaisen ravintolan miljöö ja tunnelma ovat kuitenkin kaukana valkoisten pöytäliinojen ja hovimestareiden maailmasta, sillä meidän mielestämme sekä ruoan valmistamisen että nauttimisen tulee olla hauskaa.